Phone: 06-53196230 Email: Langius.transport@gmail.com

Meubeltransport

Kwalitatief vervoer van uw meubelen

Bent u opzoek naar een betrouwbare partij die uw meubeltransport kan overnemen of ondersteunen? Meubeltransport is een vak apart. Met zware en grote meubelen worden er snel krassen en andere beschadigingen veroorzaakt. Om deze reden is het verstandig in zee te gaan met een specialist op het gebied van meubeltransport.
Voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland verzorgen wij de eind levering aan huis. Dagelijks organiseren wij ruim 100 transportopdrachten door heel Nederland voor de zakelijke en particuliere markt voor diverse opdrachten zoals meubel vervoer en koeriersdiensten.

Bel direct naar 06-53196230

transportservice voor zakelijk of privé gebruik

Als professioneel transportbedrijf kunnen wij het zakelijke meubel vervoer snel en met kwaliteit oppakken. Met een team van ruim 60 vakkundige chauffeurs 42 eigen voertuigen staan wij dagelijks garant voor een goede afwerking van uw goederen. Van kleine fauteuils tot grote bankstellen en kasten. Bent u opzoek naar een vaste partij voor uw meubeltransport ook dan staan wij graag voor u klaar.

Neem contact op met Langius Transport

Transport meubels voor particulieren

Ook voor het transporteren van meubels voor particulieren trekken wij graag onze handen uit de mouwen. Of het nou gaat om het verkopen van één meubelstuk of het verhuizen van al uw meubilair. Elke klant is belangrijk en verdient de juiste aandacht.

Langius Transport in Ede

Vanuit één centraalpunt in Ede organiseren wij het meubeltransport voor verschillende bedrijven uit heel Nederland. Bent u ook geïnteresseerd stuur dan een mail of neem telefonisch contact op via: 06-53196230 Onze operationele managers staan u graag te woord.