Phone: 06-53196230 Email: Langius.transport@gmail.com

Transportdiensten

Uw vaste partner in verscheidene transportdiensten. Wij zijn al ruim 8 jaar actief in transport en logistiek en zijn in korte tijd uitgegroeid tot een waar begrip in de regio.  Wij specialiseren in orders voor vaste klanten, leveren volgens afspraak en zijn flexibel in leveringen.

Onze transportdiensten

Bel direct voor uw koerier

 

Als vaste partner in uw transport en logistieke werkzaamheden staan wij standaard voor u klaar. Met de mogelijkheid om flexibel orders op te halen en te versturen heeft u één aanspreekpunt voor al uw transportbenodigdheden.

 

Bezorging door Nederland

Dagelijks verzorgen wij diverse transportopdrachten als vervoer van meubels, vaste koeriersritten en spoedtransport voor kleine en grote orders. Hiervoor maken wij gebruik van ons wagenpark bestaande uit 42 voertuigen met kleine wagens en grote bestelbussen.

Vanuit het hoofdkantoor in Ede faciliteren wij dagelijks de transportbenodigdheden van bedrijven en instanties door heel Nederland.
Ook geïnteresseerd in een samenwerking?
neem direct contact op voor onze logistieke dienstverlening

logistieke dienstverlening - vrachtbus

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier. Anderzijds kunt u ons direct bellen via het nummer 06-53196230