Phone: 06-53196230 Email: Langius.transport@gmail.com

Koeriersdienst

Uw vaste Koeriersdienst

Langius Transport staat dagelijks klaar voor al uw transportopdrachten. Met een groot wagenpark en 60 gemotiveerde chauffeurs staan wij dagelijks garant voor een succesvolle afwerking van uw orders. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor al uw zaken dan zit u bij ons goed. Flexibele afhandeling van al uw orders en afspraak = afspraak.

Wat is uw voordeel?

  • Last minute wijzigingen;
  • Snelle & vakkundige levering;
  • Volledige overname van uw bezorgritten.

 

Uw koerier voor klein tot groot transport

U kunt bij ons terecht voor al uw transportopdrachten, ook naar het buitenland. Wij zijn trots op ons wagenpark in Ede en staan altijd klaar met onze bestelbussen en bakwagens. Als koerier ondersteunen wij u bij al uw leveringen vanuit het hele land ook bij spoedgevallen. Voor elk bedrijf is het van groot belang om een vast aanspreekpunt te hebben maar nog belangrijker een betrouwbare koerier. De markt eist steeds snellere leveringen en daar kunt bij ons van op aan.

Transportmogelijkheden

Als koeriersdienst zijn wij gespecialiseerd in efficiënt vervoer van al uw transportopdrachten. Met 42 verschillende voertuigen van bestelbussen tot bakwagens leveren wij verschillende orders van telecomproducten tot het transporteren van meubelen. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u altijd contact opnemen met onze operationele managers. Dit kan telefonisch via: 06-53196230 of via het contactformulier:

Langius transport contactformulier