Phone: 06-53196230 Email: Langius.transport@gmail.com

Logistieke dienstverlening

Betrouwbaar zakelijk transport

Betrouwbaar in transport werkzaamheden door middel van logistieke dienstverlening. Met onze uitgebreide kennis en breed inzetbare wagenpark helpen wij u graag met uw logistieke werkzaamheden. Het is belangrijk voor ons om op tijd te leveren en afspraken na te komen maar ook om flexibel te zijn in onze mogelijkheden. Als u op zoek bent naar een partij die u kan ondersteunen in uw logistieke dienst staan wij klaar om u te helpen. Wij komen graag met u in contact. Bel ons op of stuur een bericht naar langius.transport@gmail.com

 

“Altijd conform afspraak, representatief met duidelijke en heldere afspraken”

De meerwaarde van Langiustransport

Onze logistieke dienstverlening in Ede Wordt uitgevoerd met een groeiend netwerk van 60 ervaren chauffeurs die ervoor zorgen dat uw bezorgopdrachten met zorg, op tijd worden uitgevoerd. Dit vervoer wordt geregeld met diverse transportbussen en bakwagens die meer dan 1100kg aan gewicht kunnen vervoeren. Onze dienstverlening is vooral bekend met onze flexibiliteit en betrouwbare leveringen waarmee wij ook u graag te hulp komen.

 

Samen naar beter resultaat

De drijfveer van onze logistieke dienstverlening is het behalen van resultaten en niet alleen het transporteren van uw opdrachten. Door u te ondersteunen in uw logistiek en uw orders op tijd en flexibel af te leveren heeft u een zorg minder.

neem direct contact op voor onze logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening Ede

Onze logistieke dienstverlening begint op ons hoofdkantoor in Ede met 100 transportopdrachten per dag in heel Nederland.  Vanuit één centraal punt regelen wij alle transportopdrachten van meubelen tot telecom producten. Als ervaren partij kunnen wij u ondersteunen met al uw transport dankzij onze logistieke dienstverlening. Wij gaan graag met u in gesprek om erachter te komen waar wij de meeste meerwaarde kunnen leveren voor uw bedrijf.

Last minute orders, extra hulp? Geen probleem!